Informació addicional sobre Protecció de Dades


Responsable del tractament

En compliment amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679 Del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril, General de Protecció de Dades, li comuniquem que el responsable de les activitats de tractament de les seves dades és Elèctrica Pintó SL.

Dades del responsable:
Elèctrica Pintó SL
Pol. Ind. Santa Anna I, Ctra. BV-4511 Km. 4,2
08251, Santepdor
Barcelona - Espanya
+34 938 366 036
pinto@electricapinto.com


Finalitat

Les seves dades seran tractades amb les següents finalitats:

 • Enviament d'informació per a la gestió de subscripcions
 • Enviament d'informació per a la gestió del servei/s d' Elèctrica Pintó que hagi sol·licitat.
 • Enviament d'informació sobre les novetats en productes, notícies o promocions de clorEP que puguin ser del seu interès.
 • Tractament estadístic de les seves dades per a l'elaboració de perfils per tal de millorar els serveis d' Elèctrica Pintó SL.
 • Les seves dades personals seran tractades exclusivament per a les finalitats anteriorment esmentats i es mantindran fins que se sol·liciti la supressió per part de l'interessat, sense ser en cap cas tractats ulteriorment de manera incompatible amb aquestes finalitats.


  Legitimació

  La base legal per al tractament de les seves dades personals és complir amb els objectius i finalitats d'Elèctrica Pintó. El tractament de les seves dades és obligatori per beneficiar-se dels següents serveis oferts per Elèctrica Pintó SL:

 • Consentiment de l'interessat
 • Subscripció on line als butlletins informatius d'Elèctrica Pintó i/o clorEP

 • Destinataris

  No es comunicaran dades a tercers, únicament es tractaran les dades per tercers encarregats del tractament per al manteniment de l'aplicació i correcte funcionament dels serveis anteriorment esmentats. La legitimitat del tractament de les dades per part d'aquestes empreses és d'acord amb l'article 28 del Reglament General de Protecció de Dades.

  Elèctrica Pintó SL contracta la seva estructura de gestió de dades per a l'enviament de newsletteres i butlletins on-line segons un model de computació en el núvol a través de l'aplicació web MAILRELAY de la companyia CPC Servicios Informáticos Aplicados a Nuevas Tecnologías S.L. amb domicili social a C/ Nardo, 12 28250 – Torrelodones – Madrid i NIF ESB83964601 i que està destinada a promocionar i comunicar la seva eina de email marketing http://www.mailrelay.com. Informació disponible a: https://mailrelay.com/es/politica-de-privacidad


  Drets

  Vostè pot, en tot moment, exercitar els drets següents:

 • Sol·licitar l'accés a les seves dades personals, així com tota la informació relacionada. amb el tractament que s'està fent dels mateixos
 • Sol·licitar la rectificació de les seves dades personals
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament
 • Oposar-se al tractament i sol·licitar la seva supressió
 • Sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals
 • Davant qualsevol dels anteriors supòsits Elèctrica Pintó accedirà a la sol·licitud del titular de les dades, i els conservarà únicament per a la possible formulació, l'exercici o la defensa de reclamacions, o si fos necessari per motius legítims imperiosos.

  Si desitja exercir els drets o necessita informació per tramitar el corresponent procediment, pot enviar una comunicació a pinto@electricapinto.com o enviar la seva sol·licitud per correu postal a l'atenció del Delegat de Protecció de Dades, adjuntant còpia d'identificació vàlida a: Elèctrica Pintó SL, Pol. Ind. Santa Anna I, Ctra. BV-4511 Km. 4,2, Santpedor 08251 (Barcelona), España.

  Pot accedir a la nostra política de privacitat en aquest enllaç.