clorEP

20/05/2016


clorEP i Grundfos, organitzen una visita a les instal·lacions de la marca danesa amb diferents representants d’empreses nacionals


El passat 26, 27 i 28 d’abril, clorEP va acompanyar diferents representants d’’empreses i entitats nacionals convidades per Grundfos a visitar les instal·lacions de la marca Danesa a la localitat de Frisholt; aprofitant així les sinergies creades entre les dos marques per potenciar la divisió de dosificació i desinfecció de l’’empresa Elèctrica Pintó.

El mateix dia de l’arribada, es va organitzar una recepció i un sopar a mode d’’introducció. L’’endemà, es dugué a terme la presentació de Grundfos i es passà un vídeo corporatiu. Seguidament, pogueren conèixer diferents fàbriques del grup (bombes tipus Grundfos CR, UP/ALPHA2, etc), visitaren la planta de fabricació d’’electròniques i finalment el centre de distribució. Tot plegat ens va despertar l’’extraordinari potencial d’’una de les marques de bombes més influents a nivell mundial. Vam finalitzar el dia amb la visita al museu. A la tarda, gaudiren d’’activitats lúdiques i d’’un sopar amb Morten Bang Jørgensen, Global Product Manager Dosing / Disinfection.

Finalment, l’’últim dia es va centrar en la divisió de dosificació i desinfecció, explicant cada una de les seves tecnologies i els seus productes (instal·lacions d’’electrocloració, diòxid de clor, clor gas i dosificació de reactius químics), amb una visita al WaterWorks on es va presentar el nou sensor BACMON de Bo Højris.

Durant tots els dies van gaudir d’’un tracte excel·lent així com d’’un ampli ventall de documents informatius que van fer del viatge una visita interessant i gratificant.Compartir a: