clorEP

Newsletter clorEP


En compliment de la nova llei de protecció de dades RGPD, per rebre informació comercial necessitem que ompli el següent formulari seleccionant almenys un dels tipus d’informació comercial o tots els tipus (Promocions, Noticies i/o Novetats Productes).*Seleccioni almenys un tipus d'informació comercial que desitji rebre

Mailing marketing per clorEP i Elèctrica Pintó SL

Informació bàsica sobre protecció de dades

Abans de confirmar la seva sol·licitud, llegeixi la informació bàsica sobre protecció de dades.

Responsable: clorEP - Elèctrica Pintó SL.

Finalitat: Enviament d'informació sobre les notícies, novetats de productes propis i promocions de la nostra empresa que puguin ser del seu interès i gestió de subscriptors.

Legitimació: Compliment dels objectius i finalitats de l'empresa i consentiment de l'interessat.

Destinataris: No es comunicaran dades a tercers, únicament es tractaran les dades per tercers encarregats del tractament per al manteniment de l'aplicació i correcte funcionament del servei (Mailrelay), com es detalla en la informació addicional.

Drets: Accés, rectificació, supressió i portabilitat, i la limitació u oposició al tractament de les seves dades, tal i com s'explica en la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar tota la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra pàgina web.

Política de Privacitat Pot consultar tota la informació sobre la nostra política de privacitat en aquest enllaç.