clorEP

Informació Addicional
Newsletter


Informació addicional sobre Protecció de Dades

Responsable del tractament

En compliment amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679 Del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril, General de Protecció de Dades, li comuniquem que el responsable de les activitats de tractament de les seves dades és Elèctrica Pintó SL.

Dades del responsable:
Elèctrica Pintó SL
Pol. Ind. Santa Anna I, Ctra. BV-4511 Km. 4,2
08251, Santepdor
Barcelona – Espanya
+34 938 366 036
pinto@electricapinto.com


 

Finalitat

Les seves dades seran tractades amb les següents finalitats:

Les seves dades personals seran tractades exclusivament per a les finalitats anteriorment esmentats i es mantindran fins que se sol·liciti la supressió per part de l’interessat, sense ser en cap cas tractats ulteriorment de manera incompatible amb aquestes finalitats.


 

Legitimació

La base legal per al tractament de les seves dades personals és complir amb els objectius i finalitats d’Elèctrica Pintó. El tractament de les seves dades és obligatori per beneficiar-se dels següents serveis oferts per Elèctrica Pintó SL:

 


 

Destinataris

No es comunicaran dades a tercers, únicament es tractaran les dades per tercers encarregats del tractament per al manteniment de l’aplicació i correcte funcionament dels serveis anteriorment esmentats. La legitimitat del tractament de les dades per part d’aquestes empreses és d’acord amb l’article 28 del Reglament General de Protecció de Dades.

Elèctrica Pintó SL contracta la seva estructura de gestió de dades per a l’enviament de newsletteres i butlletins on-line segons un model de computació en el núvol a través de l’aplicació web MAILRELAY de la companyia CPC Servicios Informáticos Aplicados a Nuevas Tecnologías S.L. amb domicili social a C/ Nardo, 12 28250 – Torrelodones – Madrid i NIF ESB83964601 i que està destinada a promocionar i comunicar la seva eina de email marketing http://www.mailrelay.com. Informació disponible a: https://mailrelay.com/es/politica-de-privacidad


 

Drets

Vostè pot, en tot moment, exercitar els drets següents:

Davant qualsevol dels anteriors supòsits Elèctrica Pintó accedirà a la sol·licitud del titular de les dades, i els conservarà únicament per a la possible formulació, l’exercici o la defensa de reclamacions, o si fos necessari per motius legítims imperiosos.

Si desitja exercir els drets o necessita informació per tramitar el corresponent procediment, pot enviar una comunicació a pinto@electricapinto.com o enviar la seva sol·licitud per correu postal a l’atenció del Delegat de Protecció de Dades, adjuntant còpia d’identificació vàlida a: Elèctrica Pintó SL, Pol. Ind. Santa Anna I, Ctra. BV-4511 Km. 4,2, Santpedor 08251 (Barcelona), España.

Pot accedir a la nostra política de privacitat en aquest enllaç.